Et klart nederlag i Støvring

Søndag eftermiddag drog Fjerritslev IFs 3. Div herrer til Støvring for at spille sæsonens 5. Turneringskamp. Vi kom fra en kamp på hjemmebane mod Aalborg HK, hvor vi blev spillet ud af banen og slået med hele 13 mål.

Optakten til søndagens kamp var heller ikke optimal. Fjerritslev IFs fodboldafdeling havde haft afslutningsfest lørdag aften, og vi havde inden sæsonen prøvet at flytte kampen til en anden dag, men desværre mødte vi ikke forståelse for dette hos dagens modstander. Det betød, at vi ud af 12 spillere, havde 6 mand, der kom fra fest om natten, hvilket selvsagt ikke er optimalt.

Støvring er et fysisk stærkt mandskab med flere gode skytter. De vil gerne krydse en masse over midten og skabe plads til skuddene, og derfor angreb vi kampen offensivt. Vi dækkede 4-2, hvilket i indledningen fungerede rigtig fint. Vi er med i kampen i de første 20 minutter, hvor stillingen er 11-8 til Støvring, og vi angriber for minus 2. I stedet brænder vi, og i det efterfølgende returløbet scorer Støvring, og vi indkasserer en dum udvisning. Inden vi blev fuldtallige igen, får vi endnu en udvisning, og det betyder, at vi i denne periode bliver sat af. Støvring går til pause med en føring på 17-10.

Anden halvleg startede heller ikke godt. Vi bliver konstant presset ned af deres tunge krydsspil, og ved at Martin og Lasse slet ikke ramte dagen i målet og alt gik desværre ind. Dog skal det siges, at Lasse stod et rigtig godt sidste kvarter, hvilket gjorde, at vi undgik at tabe større, end vi gjorde. Vi kæmpede hele kampen med at score mål og var flere gange i 7 mod 6. Men på dagen var der intet, der lykkedes. For mange af vores stamspillere var desværre langt under niveau, og det blev meget tydeligt, at når vi spiller på 50-70 procent, så får vi absolut ingen point mod nogle af holdene i 3. Div. Det er de for dygtige til. Støvring vandt også anden halvleg klart, og kampen ender med et nederlag på 12 mål, 33-21.

Det skal siges, at der denne eftermiddag i Støvring også var enkelte præstationer, som vi kunne være bekendt. Lasse Chortsen holdte et konstant højt niveau og har egentlig gjort det i alle vores kampe. God præstation af ham. Mads Iversen på stregen spillede ligeledes en ok kamp og Lasse i målet fik en god udgang på kampen med de sidste 15 minutter, hvor han havde flere gode redninger. Ebbe Høgh Mortensen lavede ligeledes et godt indhop og gjorde en god figur i anden halvleg.

Jonas Røge udtaler:
“Der er ikke så meget andet at sige i dag, end at når vi kommer til kamp og spiller så langt under niveau, så får vi ørerne i maskinen. Mine spillere er lige så ærgerlige som mig over, at vi ikke kunne flytte denne kamp, men sådan er det. Det må vi forholde os til og Støvrings sejr er ikke et mål for lille på en dag, hvor vi mest af alt lignede kegler i en træningsøvelse. Vi arbejder på holdet meget bevidst mod at se frem mod de næste opgaver. De sidste to kampe har der været så stor forskel i niveauet, at det kan vi ikke bruge til noget, andet end til at minde os om, at halv gas er ikke nok. Hvis vi ikke spiller 100% hver eneste gang i den her række, så bliver vi blæst ud af hallen, så det skal vi arbejde med hele tiden. At toppe vores præstationer, minimere vores fejl og spille intelligent og med masser af bevægelse i begge ender af banen. Nu ser vi frem mod Bjerringbro på fredag på hjemmebane. Et hold, som har vist, at hvis man ikke er klar, så smadrer de bare deres modstandere, så her skal der virkelig være fokus på at levere varen, ellers venter der et meget svært opgør. Vi håber naturligvis på, at vores trofaste hjemmepublikum fortsat vil støtte os, særligt i den her periode, hvor det spillemæssigt ikke går, som vi ønsker. Det er nu, at I er særligt vigtige på lægterne, så jeg håber at se mange fredag aften i Idrætscenter Jammerbugt”