Sejr 34-22

DSC2256

Torsdag aften skulle Fjerritslev IF 3. divisions hold i ilden for første gang i 3. Division herrer mod Aars HK. Det var med stor spænding, vi mødte ind til første turneringskamp, og det var en trup, der fra første fløjt var klar til opgaven.

Vores fokus op til kampen var disciplin i begge ender af banen. Vi har arbejdet meget med at tilpasse vores 6-0 forsvar, så vi arbejder ud fra et koncept, der fordrer en aggressiv form for forsvar med mange opbakninger, frikast og masser af bevægelighed og kompakthed i midtzonen. Derudover har et fokus været at spille os til fornuftige chancer og bevare tålmodigheden i angrebsspillet, også når vi når ud på 10., 11., Og 12. Aflevering og være i stand til at vurdere rigtigt og tage de rigtige chancer.

Det skulle vise sig, at spillerne havde lyttet og de leverede en fremragende indsats.

Vi satte os på kampen fra første fløjt. Forsvaret var indstillet og Martin Mogensen i målet, som spiller sin første seniorsæson, tog sig af resten, hvilket gav os en tidlig føring på 3-0. Den udbyggede vi via solidt og godt sammensat spil i begge ender af banen til 10-3, men efter et par udvisninger og 3 tekniske fejl i træk, gik vi til pause med en føring på 14-9, dog uden på noget tidspunkt at miste kontrollen med kampen.

2. halvleg startede med, at begge hold havde forholdsvist let ved at score og vi byttede mål de første 6-8 minutter. Derefter knækkede Aars og vi havde et kvarter, hvor vi gennem en solid defensiv fik scoret flere kontramål og kampen var reelt afgjort efter 20 minutters spil med en føring på 27-17. Det blev en kamp, hvor alle mand kom i spil og eneste malurt i bægeret var, at Lasse Chortsen måtte indkassere et rødt kort i kampens afslutning. Kampen ender med en klar FIF sejr på 34-22.

Jonas Røge udtaler:
” Vi leverer en helt igennem koncentreret indsats i dag. Aars kommer med et lidt amputeret hold til kampen og er synligt udfordret af at have mistet spillere siden sidste sæson, men det skal ikke tage noget fra spillerne, for de leverer og efterlever det taktiske oplæg til kampen. Jeg ser store fremskridt i måden at angribe vores 6-0 på og også den styring, vi kampen igennem har på vores angrebsspil. Christian Hjortshøj, Magnus Kronborg og Mads Iversen spiller alle en god kamp og tager et stort slæb angrebsmæssigt. Der er generelt plusser til alle spillere i dag, og jeg kan ikke finde spillere, der falder igennem. Alt i alt en dejlig start på sæsonen og en kamp med masser af gode ting, vi kan tage med videre til næste opgør mod Tornby om 14 dage”